Βρίσκεστε εδώ: Home Η Εταιρεια Εταιρικό Προφίλ
Decrease font size  Default font size  Increase font size 
Εταιρικό Προφίλ Εκτύπωση
Η εταιρεία MACABO ιδρύθηκε στις 12 Απριλίου του 1967.Έχει συμβάλει με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο χώρο του αυτοκινήτου και ύπηρξε πρωτοπόρος στις βελτιώσεις,καθώς επίσης και στις εσωτερικές διακοσμήσεις όλων των τύπων αυτοκινήτων. Συνεργάστηκε   επι σειρά ετών με το δίκτυο της BMW σε όλη την Ελλάδα,καθώς επίσης με την VW,AUDI,MERCEDES,FORD,ALFA ROMEO και πολλές άλλες μάρκεςΑυτοκινήτων. Η MACABO διαθέτει τον πιό συγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό,ο οποίος μαζί με το έμπειρο προσωπικό συμβάλλει στην πλήρη επιτυχία κατασκευής παντός είδους αυτοκινήτου και στην πλήρη ικανοποιήση και του πιο απαιτητικου πελάτη. Παράγει το δικό της κάθισμα MACABO σε 3 διαφορετικούς τύπους: 1)Το L, 2)τo LS και 3)το GL, που το καθένα έχει την δική του αξία και χάρη.Το καθένα προσφέρει την τέλεια άνεση,εμφάνιση και εφαρμογή.Κατάλληλα για κάθε γούστο και προσιτό για όλους τους πελάτες.Η χρησιμοποίηση του δέρματος,για την κατασκευή δερμάτινων σαλονιών αυτοκινήτων απαιτεί τρομερή και μεγάλη εμπειρία καθώς και τέχνη,τόσο στην κατασκευή όσο και στην εκλογή αρίστης ποιότητος δέρματος.
Εκτός από καθίσματα ,μεγάλο μέρος της δουλειάς μας
Είναι οι κατασκευές  στις τέντες σε όλα τα τζίπ (όπως Vitara,Samurai,Jimny,Grand Vitara) καθώς επίσης και για όλους τους τύπους cabrio αυτοκινήτων.
Η εκλογή είναι δική σας...Εμείς στη MACABO, σας προσφέρουμε ποιότητα,γούστο,λεπτομέρεια,άνεση και τέλεια κατασκευή και εσείς δείχνετε την προτιμησή σας...  

Με εκτίμηση,
Κ.  Μαρκογιαννάκης
 

Macabo Newsletter

Θα μας βρειτε εδω

Macabo
Λεωφ. Λαυρίου 20
Γλυκά Νερά Αττικής
15354 Αθήνα

Κώστας Μαρκογιαννάκης & Γιώργος Μαρκογιαννάκης

Τηλ1: 210 - 6002940
Τηλ2: 210 - 6658158
Κινητά: 6948304444/46
Fax: 210 - 6002941
Facebook

macabogr@otenet.gr