Βρίσκεστε εδώ: Home Robbins
Decrease font size  Default font size  Increase font size 
Robbins Εκτύπωση
Η ποιότητα έρχεται πρώτα!
Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή μόνο των υψηλότερων ποιοτικών προϊόντων και της υπηρεσίας στους πελάτες μας.
Ο στόχος μας είναι ικανοποίηση πελατών μέσω της χρήσης του ποιοτικού συστήματός μας για να βεβαιώσει την παραγωγή των υψηλής ποιότητας προϊόντων, και συνεχώς να βελτιώνει τις διαδικασίες παραγωγής μας, τις δεξιότητες των ανθρώπων μας και το επίπεδο υπηρεσίας που προσφέρουμε.

H ετερεία Robbins ιδρύθηκε το 1943.Ξεκίνησε ως κατάστημα  περιποίησης αυτοκινήτων και ταπετσαριών.Έχει αυτήν την περίοδο περίπου 60 διανομείς στις ΗΠΑ, και 35 διανομείς στον Καναδά, την Αυστραλία, την Ιαπωνία και τη Δυτική Ευρώπη.

Η επιχείρησή Robbins είναι ηγέτης στην ποιότητα και την καινοτομία.Στη Robbins έχουν χορηγηθεί τρία ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ διπλώματα ευρεσιτεχνίας, και έχει άλλες αιτήσεις διπλώματος ευρεσιτεχνίας  στις ΗΠΑ και άλλες χώρες.

Στον κατάλογό μας απαριθμούμε περισσότερες από 500 διαφορετικές μετατρέψιμες κουκούλες,με γυάλινα ή πλαστικά παράθυρα και άλλα προϊόντα που κατασκευάζονται για τα αμερικανικά, ευρωπαϊκά και ιαπωνικά cabriο με υλικό vinyl ή ύφασμα ανάλογα με την προτιμησή σας!

Όλα όσα έχει επιτύχει οφείλονται στην υποστήριξη των πελατών, και ανυπομονούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας για πολλά επόμενα χρόνια.
 

Macabo Newsletter

Θα μας βρειτε εδω

Macabo
Λεωφ. Λαυρίου 20
Γλυκά Νερά Αττικής
15354 Αθήνα

Κώστας Μαρκογιαννάκης & Γιώργος Μαρκογιαννάκης

Τηλ1: 210 - 6002940
Τηλ2: 210 - 6658158
Κινητά: 6948304444/46
Fax: 210 - 6002941
Facebook

macabogr@otenet.gr